Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se, to jeste preskupo. Medjutim, ne kapiram kako neko moze doci u luksuzni hotel i naručiti burger s krompiricima. Pa to možeš naručiti i u nekom fast foodu i platiti deset puta manje. Ne možeš u luksuznom hotelu očekivati da ce platiti istu cijenu. Ne kapiram i zašto neko naručuje burger u luksuznom hotelu, a ne recimo ribu ?
zato sto je glup
@silverdom - To i ja kažem. A moguće je i da je neki krkan koji postavlja fotke a Instagram da bi se pohvalio kako je jeo u luksuznom hotelu. Pazi molim te, dodjes u neki luksuzni hotel da jedeš i onda naručiš burger, a ne neki lokalni specijalitet. 'bem ti krkane! Nebitno da li je naš domaci ili britanski - krkan je krkan i na kraju svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije to ništa, kako deru turiste u Hrvatskoj.
Ko te J... najedi se pa na stadion
al je zato Halllal
Hamburgeri u normalnim restoranima u centru Dohe su od 18-30QR (5-8 EUR)
U Sarajevu imate hamburger po 20 KM koji ne vrijedi više od 6 KM
Trebali ste vi otići kod brata Nusreta pa bi platitli 15.000 dolara !
ako je britancima skupo, e onda je skupo, nesto je cudno tu
Zašto uopšte pišete o ovome? Da je isto toliko platio u francuskoj ili njemackoj ne bi se žalio. Sam je odlučio da ode na SP, ne razumijem čemu sada kukanje za svaku sitnicu? Nema piva nema golih guzova, skupi hamburgeri.. Ma hajte molim vas, sve bi vam to bilo ok da se radi o Evropi al posto je zemlja gdje ima muslimana onda to nije ok. Mrs licemjeri pokvareni
U Evropi da se desi SP bez standardno popracenog piva, pubovske hrane, opustencije i normalno obucene raje? Ma hajde :D :D Ocito nisi privirio na B.Istok, nema vecih licemjera od muslimana tamo. Sve kao nekakve regulative a frste im zemlje pune prostitutki iz cijelog svijeta, partijanja, droga, alkohol, djecaci sto plesu.
Nek se jado jadni pokupi i nek ide kući , skuha sebi šerpu kalje , kupi 3 kartona bambuće , mlavi i ždere heftu čitavu uz TV dok gleda SP.
Neka, neka. To je cijena korupcije. FIFA starci uzeli 15 milijardi dolara of Qatara, sad ko fol zale se.
Trebao je jesti odmah, a ne pustiti da se ohlade.
Ma ovo je BS zesci.seru ljudi na svaku sitnicu.
Sto si došo gladan...sto nisi jeo graha kuci?
haj ba, što vam žene nisu spremile tople obroke i supicu....titami otišli i čekate hranu, ako ti se ne sviđa zabij je konobaru u glavu, šta se ovdje natežeš
Ma dajte vise sa tim. Jel vi imate urednika ikakvog. Brate dragi pretjeraste sa hamburgerima i hranom...