Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ih jedem svaki dan. Ako ništa maznem dvije na brzinu. One literarno pune zdravog šečera. Sirove stoje 2 godine a ne kvare se. Nisam znao da imaju vitamin b a to mi baš treba.
Najbolje ih je jesti ujutru prije svega pa potom popiti vode.
Ne znam šta je odvratnije, smokve ili hurme
Najzdravije voce na planeti!
@mahnituovfan Upravo proguglao, malo detajnije vjerovatno nego ti, ti si pogledao prvu listu i vidio da na njoj nema nikako hurmi. Pogledaj 6-7 razlicitih listi, interesantno da nijedna ne sadrzi hurme nikako a meni logika kaze da hurme gdje rastu uglavnom nema ovih ostalih vrsta sto znaci da sadrze u sebi sve ono sto druge vocke sadrze a koje ne rastu na podrucju bliskog istoka!
Nije rijec o nikakvoj nauci. Svaka lista drugacija, nema nijedne iste a to upucuje na to da te liste nemaju veze s naukom nego su proizvoljno poredane od strane autora clanka.
Skupe su prave hurme, 30KM za 1. kg
Ove godine hurme sto sam uzimao, svaka ima crva.
Kume ako je crvava znači da je dobra, neće crv na prskano smeće (:
@CrveniMujo Hoce crv na komunjare
jel ovo vazi i za datule
Jede se lokalno, pa je jabuka kraljica a ne hurma.
@gooUser1587025427 Jeste, i banane su nam lokalne pa ih vjerovatno zato jedemo ko mladi majmuni