Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze zaustavio policajac cigu na konjskim kolima. cigo pijan ko dara a pored njega flasa sa bijelom tekucinom. Na to ce ti policajac "cigo sta ti je to u flasi",cigo kaze kokosovo mlijeko a policajac je odma zaplijeni i kaze cigi da razguli dalje. taman policajac poceo pit vice cigo konju hijaaaaa kokoseee Ko se ne nasmije bolji je uzivo ;) Toliko o kokosovom mlijeku
https://cdnssl.nu3.de/DE/product/dr.-goerg-premium-bio-kokosnussoel-200-ml-81322-5938-22318-1-product.jpg
Koristim ovo ulje godinama ali ne za ishranu jer je meni malo bljutavo :p Za one koji bi htjeli da ga probaju, moze se kupiti u Badem butiku u Sarajevu i kosta 8KM 50ml. Medjutim, na sajmovima zdrave hrane i meda (obicno ispred BBI-ja i na Trgu Alije Izetbegovica) se moze naci i za 5KM ista kolicina.Do sada se meni pokazalo kao najbolji kozmeticki preparat-super je za skidanje sminke, za suhu kozu umjesto kreme i za kosu ali vrlo malo jer je masno. Divno mirise i brzo se upija :) Probajte :)
Je li to iz Badem butika ekstra djevičansko hladno cijeđeno kokosovo ulje? Ako nije znaš li možda gdje se u Sa može kupiti takvo?
@Znnn Na pakovanju pise da jeste ekstra djevicansko hladno cijedjeno, pa pretpostavljam da jeste. Mozda ista da vidis na sajmu knjiga u Skenderiji (danas otvoren) jer cesto ima onih standova sa medom, keksicima i pomadama, pa nekad i tu bude po jeftinijoj cijeni. Posto ga nigdje drugo nisam nasla osim u Bademu, samo to korisim vec 4-5 godina. Ima ga i u Konzumu u BBI-ju, ali ga nisam probala, a i cudno mi je sto je u konzervi, pa nesto ne vjerujem da bas onih E cuda sto dodaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)