Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hljeb kao hljeb uopšte ne bi trebalo jesti. Čak i domaći hljeb od bilo kojeg žita je opet visoko procesirana namirnica; sjemenke se izmečju u brašno, ćelije kvasca jedu škrob i ispuštaju estere, ugljen dioksid, i manjim dijelom još tvari, pa se tek na kraju peče. Rezultat: škrob na gomili - debljanje i opstanak na glukozi. Ne može gore od toga. Jednako kao i šećer iz pića i slatkiša.
kako ces se najest bez hljeba