Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste dobrodošli subota 07.02.2014 i nedelja 08.02.2014 Bice interesantno vidjeti neke od najboljih kuhara iz regiona u svom najboljem izdanju. Brojni izlagači će pokazati svoju ponudu. Posjetite nas. Vaše Udruženje Kuhara Bosne i Hercegovine
pravi obrok treba da zadovolji culo vida,mirisa i okusa,a stomaku je svejedno sta dobija. struca kruha i "on" je sit...do nove struce :-) ne biramo ni odjecu i obucu samo da se zastitimo od hladnoce.
mi ćemo, kao i obično, predstaviti ćevape i burek
"Moderno kulinarstvo, prevedeno u grubo, glasi: Ne mogu vjerovati da sam platio gotovo 50 KM i još uvijek sam gladan!!"
DVA LOVOROVA LISTA I 2L VODE ..NJAM NJAM
hahaha jes jes a sto lijepo izgleda. Morat cu da probam. ;-)
Rippolli!
i evo, spremno! ono, fino to izgleda... Trudio se kuhar... al brate ne moze se golub najesti od porcije ove 'kulinarske vjestine' su uvreda ba sta ste mi donijeli da pomirisem daj da se jede yebote.
lijepo,a sta poslije. opet ce se jesti ista jela i spremati na isti nacin,a zanemarljivo mali broj ce se usuditi primijeniti nesto sto vidi ili nauci.
zato što važe predrasude balkana. ko bi kod nas uvrstio na redovni meni, recimo, piletinu u sosu od meda ili punjeno pile orasima i jabukom. taj bi bankrotirao expresno, ne radi ukusa nego predrasuda. kod nas je VRH pita i ćevap, sve ostalo je prilog :))
a ne daj boze probati nesto novo:) sta cu probavati kad znam da ne valja?! :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)