Hamburger će koštati 250.000 eura
0
Prve kobasice iz epruvete na tržištu za šest mjeseci
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal kakva ckapi iz epruvete?
ma to ja svršio u epruvetu pa napravili kobasice, elem, prijatno!
jupi hocu i ja
sranje umjetno
ma kocura cete napravit hamburger
A ima li halal certifikat ovo meso?
Znači odem u Dayton i za kilu suđukica dam 1.250.000 eura ?? haj fino da znam ima do prvog Maja jos utalit ce mo se ja i haveri mozda i za pive ostane
Jarane, skidam ri kapu. Sedam dana nisam pročitao bolji komentar - duhovit, a istinit. Ako se ikad upoznamo, vodim te na piće u Sarajevu gdje god poželiš.
đe baš krmetinu?
Iz svinjskih mišića izolirali bi matične ćelije, a zatim ih hranili serumom iz fetusa konja. MA KO CE OVO JESTI, HAHAHAHAHAHA, JOOOOOJ
@ BOSANCEROS ti si bas neki mali jadni covjek koji samo pljuje po drugima? Što si takav? Jel ti fali ljubavi u životu? Idi bolan uživaj u životu malo. Baš mi te žao, fakat! Što se tiče ovoga mesa...FUJ!
Ja bi zabranio i da se uopste proba napraviti ikakvo vjestacko meso.boze sacuvaj u kakvom gadnom dobu zivimo.
kao da jedete kod sipca zelje nesto bolje u cevapima,sta vam na tavanu ona umotana siptarka melje u hranu to samo oni znaju.
Ne da je ti hoces dzabe, vec ces i placati i moliti da sto prije naraste. Samo ce gospoda jesti prirodnu svinjetinu, govedinu, teletinu. A tek riba iz epruvete napunjene slanom vodom? Sta vi imate protiv kobasica iz epruvete, a nemate protiv beba iz epruvete??
Meso iz epruvete, super rak iz epruvete ima da pokosi ljudsku stoku.
ne bih je za dzaba, Boga mi.
\"Predviđa se da će u narednim decenijama svjetska populacija rasti tako brzo da neće biti dovoljno stoke da se svi prehrane, a prebacivanje proizvodnje mesa sa farmi u laoboratorije smanjit će troškove i ispuštanje stakleničkih gasova.\" tako samo glupi i neobrazovani ljudi mogu rezonovat nema nista dzabane u ovom svemiru i to meso treba snabdjevat sirovinama, ne raste od zraka onako