Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a inače sve je to jeftino tako da narod neće imati problema da to ima na stolu meso, voće, trešnje, višnje....
@Svire61 nema veceg meraka nego za ramazan hodat ulicom i jest proizdvoe iz pekare, jos plus cigaru zapalit poslije mmmm
moj babo je rođen za vrijeme jugoslavije i ne jebbe ove naše najnovije muslimane ni 2%. jedemo sve vrste mesa. a, moj amidža napravio najveću kuću u selu, uzgojom i prodajom svinjetine. kod njega dolaze i hrvati i srbi jer znaju da je sve čisto i domači uzgoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne znam zasto se ovakvi clanci objavljuju na fasistickom glasilu gdje vecina krstasa i brace im kvazi ateista ne znaju da postuju drugacije. Zbog vas se trebaju kljucat komentari.sramota
Ne znam uopste kakve veze ima javno propagiranje religije i siljenje onih kojima to nije bitno, posti, radi sta hoces, samo ne pricaj o tome na sva zvona, to je privatna stvar svakog vjernika i ako to radite ispravno onda radite zbog sebe i zbog Boga, a ne zbog javnosti ili komsiluka!
@Afi Konan Pa treba javno da se edukuje svijet. Oni koji vjeruju znat će više, a oni koji ne vjeruju naučit će da bolje poštuju one koji vjeruju. tu je test za toleranciju drugfačijeg. bude članaka i o nevjeri, bude propagiranje golotinje, kafana i kokckarnica, pa niko ne govori zasto ovo javno iznosite. svako nek sebi izabere sta je dobro a sta lose.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DEVOJKE ZA CHAT http://www.vestiointernetupoznavanju.com/2016/01/devojke-za-chat.html
Svašta smiješnog ima u svijetu, a jedna od tih stvari su "nutricionisti", kamoli profesor nutricionizma.
ko nema para da kupi mesa nemora ni postiti,jel? profa mjesas se u Bozija posla......
Ramazan će uskoro postati kao i Božić, praznik potrošača, kad prodavnice obaraju rekorde u prodaji.
@prviposljednji Ne izjednacuj zabludu sa istinom.
@entropium De prosvjetli me jarane sa kojom mudrom iz Kurana ili Biblije. Ono kad čitaš k'o IKEA instrukcije.
Odakle profesore??? Lako je tuđim kur*em gloginje mlatit
E kako li sam postio do sad profesore bez tvojih uputa i evo me zivim jos
A cim se omrsis zali dobro hladnom pivom. Ja rjecnika "sehur" jebali vas arapi
Pa koji ku....c onda prdite o Bosanskom jeziku. Cak i djeca ne idu u skolu radi jezika a ja kad spomenem arape odmah milion minusa.
Ma ja, moramo se jbavat da se ravnamo po arapima. Njima vazda u isto vrijeme post a nama iftar veceras u 21:30 a nekad je bio u 16.20. Hajde nek mi neko objasni kako ja da izdrzim jutros od 4 ujutro veceras do 21.30??
Ma najedes se za iftar i ne mozes ustati do jacije :D
Sta cemo mi koji ne postimo? Evo graha sa suhim mesom za rucak.
Pauza na poslu, od podne do pola jedan. Fino izletim do buregdzinice, 350 g bureka, povlaka, i zasicene i nezasicene aminokiseline sjele... Za ostalih 10 min jednu malu sarajku s nogu, u buffetu kod Derve i vec na poslu... Posao ne trpi...
sjela bi dobro i jedna tulumbica al mora čoek zipa na kalorije
profesionalni postači ..odakle vam ba snaga i energija da ste po citav dan na Klixu i FB ...pa zar citav svijet mora znati da postis
Izgleda kod ovih novih ako ne zna pola mahale ili grada da posti i ako ne objavi iftar na FB isto ko da nije ni postio.
Ovo samo ko ima debeo novčanik ... pa ko sebi može priuštit tako raznoliku i obilnu ishranu , realno ... ni van Ramazana kako god ... a i valja to spremati , nije to lahko svaki dan novo spremati ...
moj babo je rođen za vrijeme jugoslavije i ne jebbe ove naše najnovije muslimane ni 2%. jedemo sve vrste mesa. a, moj amidža napravio najveću kuću u selu, uzgojom i prodajom svinjetine. kod njega dolaze i hrvati i srbi jer znaju da je sve čisto i domači uzgoj.
Gdje ti je amidza da svratim, jel oko srednje bosne! Ja sam na godisnjem trenutno u varvarama pa mislim dedi kupit jednu svinju!
@Kinder_Divizija_Rama .... u blizini tuzle smo. imamo rakiju, nešto sira ali i goveđeg sudžuka. junad i telad samo po narudžbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)