Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci od svega naprave nauku, a mi Srbi mit.
O tome ti govorim! I kad se pojavi jedan realan Srbin, onda mu mitološki Srbi negriaju njegovo srpstvo! Ja sam samo realan,a veći sam Srbin i od tebe i od svih tzv. bosanskih Srba. Pravi Srbin sam ja iz Beograda. Ti Dobojlijo si bosanski pravoslavac. Budi mi pozdravljen!
Zbog Dobojlije i njemu slični, svijet je stekao utisak da mi Srbi ne samo da nismo u stanju za suživot sa drugim narodima, nego eleimišemo i nesitomišljenike iz našeg v.lastitog. Brate bosanski pravoslavac, zbgo takvih kao ti Srbija će teško očuvati i ovo malo teritorija što joj je ostalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj kad bi prob'o neku nasu bambucu na ledja bi se izvrnuo odma!
Haha jest, kad bi cugno onog plastikanera od litar šlagiro bi se lik...
Cuj "plastikanera". Znači oplako!
Klasican primjer prirodnog oglasavanja. Je.o li vas Kaltenberg i ostala smetljarska piva ( ne znam ni da ga napisem) , Sarajevsko je ZAKON!!!
Artjom Vinogradov - čistokrvni Nijemac i Bavarac.
ja svoju sarajevsku dvolitru izmuckam dok je savladam do kraja,a ono pred kraj bude ko pisaka,jos se u nju uvali onih malih musica al ipak bude dobra
fino je imati ritual, daje novu dimenziju
bosanac u dalmaciji kaze konobaru. halo momak ja bi pivo,ovaj nista....i tako jedno 3-4 puta. kad se konobar prodera ati lipe gospe pivaj ko ti brani!
Drama
HAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHHA
Jel to niko nije primjetio da se Somelijer preziva Vinogradov? :D
ja sam popio cisternu piva, mora da sam bar jednom potrefio kako se to radi pravilno
Pivo.. Mmm. Moram sad trznut jedan hladan PAN koji se rosi u frižideru...
A da mu Vahid pokaže kako se može poderati "dvoguza" za 15 minuta.
Pored kvalitetne rakije svako vino i pivo su fruteci!
moram otici reci ovima iza piljare odmah... da ne zive ljudi u zabludi..