Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"She came up with this brilliant idea." Obični tost s jajetom, samo eto iz nekog razloga ubačen u rupu i "wooo"? Danas je svako "kreativan" i "genijalan" makar samo zato što prdežu "podari" drugačiji ton od uobičajenog.
Moje djeca jedu nesto ovako(ima 5god) al iz tave s poklopcom i bude gotovo za 6 minuta... a ova 10 pihhh
Novinar koji je objavio ovaj članak i recept je vjerovatno vudio na youtube-u. Nema inspiracije i svojih ideja. Lako je uzeti od drugih i to predstaviti kao svoje.
Ovo je teško napravat, trebaš imat šporet, tavu pa vjerovatno i ulja a i kad imo to sve nebi znao dal da isječem kruh, da ubijem dvoje jaja il da naložim vatru, koji je redoslijed ??
Sluzite ih s'avokadom?!?....Ovaj recept je samo za u(j)hljebe