Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gnoki uopste nisu zdrave jer su prepune karbohidrata,a priprema je lahka,otvoris kesu njoki, konzervu paradajz Sosa I sve to ugrijes na sporetu! mmmmm prijatno!
Ukusno, može bit. Zdravo, e to ne! Ovo krši nekoliko pravila zdravle hrane a to su miješanje nekompatibilne hrane (najsigurnije, ikakve). Začini koji ustvari su štetni koliko i vještački proizvodi poput soli, sirćeta, konzervanasa, boja, šećera... Čak i da nisu štetni, suvišni su. Čovjek kad prestane jesti so, sva mu hrana neslana postane ukusna nakon nekog vremena, odvikavanja. A i većina žive hrane je već dovoljno ukusna bez soli.
otkad sam cuo onaj vic za njoke kad god procitam tu rijec smijesno mi hahhaha
Hoces podijeliti vic sa mnom?
Prvo pojedes pola kile bureka, pa onda fol jedes ove njihove splacine od kojih se ne moze najesti ni dijete od 3 godine.