Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego koliko se peče
Slabo nesto nacionalistickih komentara na clanku. Mora se to malo jace.
peče se 10 minuta , a priprema 1 sat.
Danasnjim domacicama ne pada napamet da se zahmete da kolac sad prave kad im neko dodje. Ako ima kakav kupovni sa tonama margarina...extra
Mozel grah umijesto bontija
0:00 pocinjemo, 0:30 cokolada izrendana, 1:00 keks samljeven, 1:30 mjesanje i dodavanje mljeka, 2:00 stavljeno u kalup. 2:30 sve stavljeno u serpu, 3:30 sjedinjeno i zgusnuto. 4:30 ohladjeno. 5:00 nanesen fil. 5:30 glazura zamiksana, 6:00 stavljeno na hladjenje, 9:30 izvadjeno i izrezano, 10:00 servirano. Gotovooo
pola sata i vise ako izgleda prvi put pravis! :)
Već za koliko se onda peće?
@Sheik Za samo deset minuta hahahahaha da ih nema kome bi se smijali! 😂