Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ovo redovno pravim kuci.. bude ekstra..
Moda je chudo
Sushi se odmah poslije kiše
jednom jeo i zaista od 1 do 100 ova hrana mi je minus 1.mozda nekome odgovara,ali nema nista do bureka i cevapa a moze i janjetina,manite se rize i neke ribe i to ribe sirove,proljev dobijes sad pa sad.
Jednom probo i ne namjeravam ponovo
sushi je za strebere i furace .. nismo mi genetski optimizirani za deranje rize avokada i wasabia ...mi smo tradicionalno na visokoproteinskim dijetama ...cak su nam i krompir podvalili ali smo se vremenom navikli ....imam druga sa sela koji je odrastao na siru kajmaku i domacem povrcu ..lik nikad nije tega u zivotu digao a uradi 50 sklekova na jednoj ruci bez da se zadise ..a nije ni lagan ima haman 80 kila .stoga japan riza sirova nuklearna riba dovidjentos