Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Michelinovih zvjezdica, ali volim Barščaršiju. čevabdžinicu Željo, nije loš ni Hodžić. nema alkohola, ali ima okolo u kafićima. Karlovačke pive i Kutjevačke graševine. Zato volim Sarajevo. prijateljsko za Hrvate, a posebno Dalmatince. Živjelo Sarajevo.
Mislis Ferhatovic, a nije loš ni Hodzic*
Poneses flasicu i ti dodjes,eto ga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolje i naisplatnije se pojede u kuči
Jel to kuca na skenderiji kod onih nebodera u ulazu? Moze se tu sjesti u onoj lijepoj bast, jer sam par puta svracao nije moglo bila neka radionica.
Prije sam jeo vani uglavnom ali kako su cijene skocile fakat mi se ne daju silne pare za obicni rucak koji i nije tako obilan, nije da nemam da platim nego jednostavno ne zelim jer to ne vrijedi toliko koliko cijene
Autenticna italijanska pizza sa purecon “sunkom” postoji samo u Sarajevu i pretpostavljam Saudijskoj Arabiji, u ostatku svijeta svakako ne.
A onaj cvijetni s Otoke najljepši al nije platio...
Sweets and co?
odakle toliko sigurnosti da je to to, kada sam otkrijem za nešto da mi odgovara za nepce, oko, dušu i novčanik onda bi to moglo biti to.Reklama nigdje nije viška a nekada i bude kontraproduktivna
Sve je ovo talašika za #čudonevidjeno i Seja Brajlovica.
Sto bi rekao Iker Casillas svugdje sam bio ali vakvu hranu nisam osjetio nigdje cak i u svojoj Spaniji.
A Ibro Chicken Wings? :)
nisu platili reklamu
A Ibro Chicken Wings? :)
Imal kakve fabrike a da nije plata 700 marki. Mamu vam ebem
Moja preporuka Bottega ... jela koja ne mozete bas svugdje da narucite i dobijete .
Samo lijeni ljudi idu na sendvic u restoran
I pozdrav za Spazzio uz poruku da ako još jednom promjene kuhara, od najboljeg pileceg rizota u gradu ce spasti na mjesto za zaobici. Imali ste konobare koji su bili vrlo profesionalni, sad imate konobare koji ne znaju sta imate na jelovniku. Ne mijenjajte uposlenike nakon 3 mjeseca i manje, pokusajte nekog zadržati, vise vam se isplati! Mamlazi.
Doner " Pasa" 🥇
Kawa je vrh!
Fast food KOCKA najbolji doner na carsiji kod domacina SENADA
Eto kamatara da vas ocjene
Bio sam u Kawa....ocekivao puno zbog zesceg reklamiranja...totalno razocarenje. Neznam sta su zeljeli, niti je tradicionalno Bosansko, niti Starbucks. Nekakav hibrid, ali propast..
Gdje tacno dođe kawa