Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neš majčin sine više se moći izvlačiti na praline na alkotestu hahaha
sad kad zapjeni Bošnjo što nema alkohola, a nije nikad ni probao ove bobe hahahaha
@Herkul vjerovao ili ne, jesam i odlične su, ali mislim da nisi skontao poentu mog komentara, a nema veze s tim jesam li ja probao ili nisam al haj
Jeste probao je ali očima, gledajući sliku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iftarske ove ima u scc i bbi
Izbacili alkohol a ubacili kanibas
@Somalija4 Dakle, price o ovom laznom proroku su frapirajuce. On je prorok zla, koji propovjeda zlo, a Islam je religija netolerancije sile i terora prema tzv. nevjernicima, pa cak i onima knjige, tj. Zidovima i Krscanima. On propovjeda "Takiju"= sakrivanje istine, to ce reci, Takija je zadaca svakog Muslimana, na Allah-ovom putu, na putu osvajanja svijeta za Allaha. Milom ili silom, tu nema razlike. Islam zeli vladavinu svijetom, svim sredstvima, terorom, ratom, i Dzihadom.
Da mi je tvoj mozak u pm
Čisti vakum unutra
Marnem ovu bombonjeru neznas dje si haahhaha
Godiva super praline, ali evo sta zadrta muslimanija napravi...cuj im kao fore hoce kao da svima bude dostupna za jesti...koji jadan pokusaj pravdanja, bolje recite nasa vjera nam neda da jedemo nesto sa alkoholom i pijemo alkohol..pa dobro neda vama, da drugima, drugi bi da jedu takvu vrstu..smradovi zaostali
sta si ti htjeo reci je li samo oni prave praline imas izbor ko voli nek izvoli meni nema ljepsih od onih sa likerom od visnje, a vjerovatno za Godivu nisi ni cuo do ovog clanka, nemas potrebe glumiti nekog naprednog lika kad 99.99% to nisi
@ČičineBrčine na tvoju zalost cuo sam jos mnogo ranije i jeo..zivio sam dijelom i van Balkana pa sam ima priliku upoznati se i sa drugim proizvodima..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što su je prodali turcima ako im je bitna tradicija?
@šefica Tako je šefice. Poslije hebanja nema kajanja.
@Dragoon On propovijeda jednu demonsku nauku, Qur'an, o pustinjskom demonu Allahu, a poucava ga demon "Gabrijel"(psihoza.), pervertirajuci Bibliju, Gnozu, Manihejizam i Arijanizam.. Mohamed je nemoralna osoba: bludnici sa 13 zena, pedofilan je jer koitira sa devetogodisnjom djevojcicom, ubojica je i zlocinac, kao i zastitnik istih, lazov i prevarant, koji krsi pismene ugovore i usmene dogovore, propovijeda nasilje i tzv. Dzihad, tj. sveti rat- za Allaha
Kad je đikan bio pismen?
aferim.
@nita Svima nam je poznata Muhamedova biografija, a nadam se i njegovo nadahnuto djelo Qur'an! Svi znamo, da je Allah, pustinjski demon, koji se zajedno sa drugim demonima i laznim bogovima slavio u "Kabi" u Meki, vec 300 godina prije Muhamedova rodjenja.
@nita Kakve veze Islam ima sa pralinama 😁😁 Mislim nemoj mo si lagati kad zananmo da mošnjaci i mošnjakinje piju alkhol ko krave.
Ne pljuj po mošnjama iz koji si došao na ovaj svijet. Šta je, babo nije uplatio alimentaciju?
@nita Kakve veze Islam ima sa pralinama 😁😁 Mislim nemoj mo si lagati kad zananmo da mošnjaci i mošnjakinje piju alkhol ko krave.
nije TO više TO
Belgija je vec zabranila Uskrs, tako da nista ne cudi
A Vaskrs ?