Promo
0

Posjetite štand Vinarije Čoka na Sarajevo wine festu i uživajte u vrhunskim vinima

Ždrepčeva krv, brand lider Vinarije Čoka, će i ove godine biti učesnik renomiranog sajma vina Sarajevo wine fest. Tokom predstojećeg vikenda, 15. i 16. februara u hotelu Holiday, imaćete priliku da uživate u Vašem omiljenom ukusu Ždrepčeve krvi, kao i drugim kvalitetnim crvenim i bijelim vinima Vinarije Čoka.

Tokom omiljenog vikenda svih ljubitelja vina u ovoj godini, imaćete priliku da uživate u Vašem omiljenom ukusu Ždrepčeve krvi, kao i drugim kvalitetnim crvenim i bijelim vinima Vinarije Čoka. Pored standardne ponude, ovog puta ćete imati priliku probati vina iz palete Lederer, koja nosi ime po slavnom grofu Arturu Ledereru. "Vina iz ove palete će vas obuzeti punim ukusima snažnog Merloa, divljeg Sovinjona i zavodljivog Šardonea, kojima nećete moći da odolite a da ne sipate bar još jednu čašu", poručili su iz Vinarije Čoka.

Kao jedna od najvećih vinarija u regionu, Vinarija Čoka se već 116 godina trudi da svojim potrošačima pruži vrhunski užitak u konzumiranju vina i da ide u korak sa svjetskim trendovima u proizvodnji ovog božanskog napitka.

"Očekujemo sve istinske ljubitelje i poznavaoce vina da posjete naš štand i uvjere se da snaga jedinstvene Ždrepčeve krvi struji i kroz ostala vina Vinarije Čoka", pozvali su sve zainteresirane posjetioce.