Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio. Dobra kafana.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Prekoputa?
Trazio sam kafanu u Bg sa kariranim stolnjacima i da sluze spricer, rekli su mi 'sine, od rata tog nema'. Pogresne sam pitao ili su bili ljubomorni pa nisu zeljeli da odaju tajnu Bg-a.
pogresnog si pitao. beograd je pun takvih kafana
Dali imaju u ponudi Poglavnikovo vino?
Kafana "Znak pitanja" nije toliko presudno bitna sama po sebi, već je treba posmatrati kao deo šireg konteksta i kao idealnu tačku početka/kraja šetnje koja hiljadama stranih turista oduzima dah svakodnevno... Beograd nije ni nalik gradovima u Italiji, na primer, da sve što ima nudi "na izvol'te", već moraš da se potrudiš - čitaš i pitaš... u blizini se nalazi velelepna palata ambasade Francuske, prekoputa je Malo stepenište - delo prve srpske arhitektice...
pa se popneš gore, Ušće, Pobednik, Veliko ratno ostrvo, Damat Ali-pašino turbe, stalna postavka Vojnog muzeja, Rimski bunar, Brankov most, Staro Sajmište, park Republika Srpska... svaka od pomenutih lokacija zaslužuje posebnu knjigu, ali nije ni ovo loše za početak, bravo za Klix - dobra je ovo kafana. https://www.youtube.com/watch?v=pVQz4RpucN4
da nije turaka i 500 godina ......nigde vas nebi bilo......
Lijep clanak, svaka cast! Za zaljenje tipovi poput ovog Bulevarblablabla, koji se trudi da pokvari utisak nakon citanja jednog ovakvog clanka.
Ako ti istina kvari utisak, nepismena SDA talibanska sirotinjo... nešto ti nije u redu sa utiskom.
Ma produzi klosarijo...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jb Beogradu sve kad nemaju Klixa pa se vlahadija kaci na nas Sarajevski portal i mastaju o "svom" Beogradu a pola ih nit je vidjelo nit ce vidjet BG
Niti je Beograd teško posetiti, niti jednocifreni broj Beograđana na Klixu ne posećuje nijedan drugi sajt osim Klixa... svirepo ti je bušna logika, nepismena SDA talibanska sirotinjo.
Biftek 36 kerma jaro
Beograd danas ima više stranih turista od cele FBIH, a u roku od 10 godina će imati i više stanovnika. To su brojevi. Što se filozofije tiče, Beograd je evropska milionska metropola, a FBIH je skupina mahala i kasaba koje Vojska Republike Srpske nije stigla da oslobodi. Koja je razlika između grada i mahale/kasabe? Svaki grad nudi izbor, a SDA mahale i kasabe ukidaju svaki izbor. To je bazična razlika. Ukoliko u Beogradu hoćeš da osetiš autentični šmek srpske kafane,
na raspolaganju su ti i Znak pitanja, Topčider (u ovu kafanu je Tito voleo da pobegne na opšti užas svih pripadnika svog mnogobrojnog i višeslojnog obezbeđenja), Klub Književnika (predugačak je spisak redovnih gostiju ove kafane, ali navedimo samo Ivu Andrića i Mešu Selimovića), teško ranjeni "Bermudski trougao" - trougao koji su činile tri kafane, a u kom su ljudi nestajali na po 7 dana, Skadarlija
(legenda kaže da je Đura Jakšić napisao pesmu "Otadžbina" u jednoj kafani u Skadarliji kao kompenzaciju konobaru, jer nije imao para da plati piće - "I ovaj kamen zemlje Srbije, Što preteć suncu dere kroz oblak, Sumornog čela mračnim borama, O vekovečnosti priča dalekoj, Pokazujući nemom mimikom Obraza svoga brazde duboke..."). Ukoliko kafana nije tvoj izbor, samo navedi šta jeste - pa će ti Beograd ponuditi opcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
dobar ovaj mlin,manuelni
Lijepi su svi gradovi bivse Jugoslavije. Samo nazalost nas narod je u konfliktima zbog glavonja.
Fina krchma. Lajk
Nek su fildžan, turska kahva i rahatlokum srpska tradicija uz pukni zoro još jednu tradicionalnu srpsku pjesmu...
vi ste jezik uzeli od srba..pola reci od turaka...i kulturu od turaka
@TeslaPupinMilankovc Svakoj gluposti treba nauka. Prvi i najstariji riječnik sa ovih prostora je riječnik bosansko-turskog jezika Uskufi 1631a bosanski jezik se pominje još 1400 neke godine skoro 400 godina prije nego je Vuk Karadžić lutajući po bosanskim selima krao riječi i napisao nešto što je nazvao srpskim riječnikom 1881. Obrezivanje je obred stariji od civilizacije. Sunet je nešto drugo. Čisto da znate koliko ste prljavi i sam Isus je kao židov bio obrezan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako imaš lovu a želiš dobru klopu i provod to je beograd... Realno govoreći
Ja sto vas vise citam, sve vise i vise razmisljam o onom da ste vi zapravo pokatoliceni vlasi. U tu supcinu Europe gdje Dunav i Sava taloze sva gofna jugozapadne, centralne i jugoistocne Europe zele otici samo oni koji nikad nisu okusili ni malo zivota dalje od svoje selendre odakle su mu mati i otac sljegli. U krajnjem slucaju, da je zlatno, to zanima jedino one hrvatske kurve koje su toliko imale grupnjaka da im je jednostavno nemoguce naci partnera na duze staze, pa idu u Srbiju.
Na kraju krajeva, vikend jebacke ture u Dubaiu su najblize iz Beograda avionima Air Serbie koja i postoji iz jednog jedinog razloga, da prevoze starlete ili po nasem kurve iz Beograda u Duba kako bi za par desetina eura zadovoljile Arape. Malo, malo, nadje 50 eura na ulicama Dubaia.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)