Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo zemlja krompira. Kakav zaledjeni pomfrit? Sramota!
ćao, ja sam Đura , a ovo su Đurine kućne čarolije........
ćao, ja sam Đura , a ovo su Đurine kućne čarolije........ 1. Zaledjeni pomfrit otvoriti i baciti u kantu da odlozi dok se kanta ne isprazni u kontejner. 2. Oguliti domaci, seljacki krompir i isjeci ga na komadice. 3. Zagrijati serpu sa dosta ulja i u nju ubaciti pripremljeni krompir...
cekaj, izvadite pomfrit iz zamrzivaca? Znas li ti sine da je taj zamrznuti popmfrit vec jednom przen na slaboj temperaturi u mnogo ulja? Ocigledno ne al evo ja cu te naucit, treba malo nekad nesto i procitat prije nego podjes valjat gluposti
Nije pecen nego je kuhan,ne budali
@vedranbe Nabroj mi 2 budale koje to rade u citavoj drzavi i sve ti je oprosteno
Ne valja... Posno previse
Kolika ljenguza moraš biti da ti je i krompir mrsko isjeckat pa pored tolikog krompira Romanijskog, Glamočkog, spremaš onaj zaleđeni za koji ne znaš ni je li uopste krompir.
E ne znam za ivanjički dok ne probam, ali se i glamočki i romanijski i ivanjički krompir piše malim slovom.
E pa ne valja ti taj mentalitet followera