Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa onda se kaze...konzumirajte čašu paradajz soka sa origanom dnevno :-) a ne prejedajte se pizzom
ja sam cuo da hotdog sa senfom tjera virus genitalnog herpesa na samoubistvo. sigurno je i burek sa jogurtom dobar za nesto.
na ovom portalu samo komentari valjaju :D
pišuvate po talijanski? do pred kraj rata se pizza fino pisala \"p.i.c.a\", pa ti pogodi šta je autor stijo rijet. zamisli, kažeš \"polizo je cijelu p.i.c.u\", mog te bazo! inaće, najsrdaćnije ćestitke zapučivam lokiju, tkoji me dobro nasmijo, i anamonoj curi s p.i.c.e, tj \"spicegirl\", komenati su him haman tako
Svaki začin je zdrav. Doš\'o je vakat kad je sve ostalo sumnjivo (voće, povrće,mahunarke,žitarice)... Ja odsad jedem samo začine!
@loki Od bureka s jogurtom raste prangija..
logično
a mogu li spagete sa origanom?
od sad samo tucem po pizzi,hajmo draga metni origano i idemo u akcju da bijemo rak.....
haha koje nebuloze sve nesta rekla kazala a nigdje izvora i ko je napravio istrazivanje.