Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja svojim kokakam dajem samo Aspirine, i ponekad Andol... Nisam nista neobicno primjetio, samo je jedna koka propjevala... ama, pjeva ko Hanka... moze li to biti opasno za nas ljude?? :)
Piletine koju smo nekad jeli vise nema. Ko jevidio da peceno pile kosta deset maraka a da jis bude uzgojeno na prirodni nacin!?
piletina je mesni proizvod?!?!
...i kako sad jesti zdravu piletinu? a recimo zivjeti modernim zivotom tj posao od 10-12 sati dnevno...urbana sredina...i tako to...gdje kako nabaviti sad "zdravu piletinu"?
Na pijaci kod seljaka.. a ne po hipermarketima po 10% nizoj ceni uvezenu iz brazila ili argentine.
...znam druze...eto jos mi na balkanu da kazemo da to mozemo pod navodnike ostvariti! mada i nasa sela se kvare i pocinju traziti kraci i laksi put citaj shortcuts... ali sta ce ko zivi u minhenu, štokholmu, new yorku i tako...postali smo globalni jelde...cak ni za sebe nemozes vise reci da ces zivjeti tu gdje jesi...mozda dogodine ode za hl***m... a znamo sta su sela i zapad...znaci nemoze se vise ni na selu kupiti domace!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dugo imje trebalo da shvate!