Naučnici poručuju ženama
0
Pijte pivo jer jača kosti
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA LAZ I PODVALA.Bolje da su napisali PIJTE PIVO PA CE SVI MUSKARCI(ili skoro svi)BITI U VASEM REDU..ahahhahhaaa.
Onda preko mog komse moze da predje bager. On je alkoholicar zadnjih 50 godina a ima 67. Svaki dan 3 gajbe pive popije.
sve i da je ovo tacno, nigdje nisu napisali i da od pive raste stomak i dupe....i kad se vec zdebljas, onda tu \'ulijecu\' istrazivanja kako se nekim skupocijenim preparatima skidaju kile i celulit....svaka cast na pokusaju propagande, ali mogli su bar iznijeti neke uvjerljivije argumente - koliko ja znam kostima treba puno kalcija i omege3, a ne hmelja i p. kvasca
Kod mene pivo ide s kostima i bez kostiju! taman dobih inspiraciju za jedno toceno ceveras ,\'fala istrazvackom timu!
hahah kakva glupost !!
Interesantno... Argumentacija 0. Očita propaganda industrije piva za povečanje potrošnje istih nakon što su objavljeni najnoviji statistički podaci o globalnom padu potražnje za pivom.
Taman mi je to trebalo...hahaha
hahahah dobro onda svaki dan po jedan litar :P