Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas u selu kaloša gornja kad mo se ko djeca igrali po balegi i blatu glavna poslastica je bila kišna glista sad je nebi pojeo al ko djete sam volio ovaj recept me vrati u djetinstvo
Ako se želite otarasiti bolesti i bolova, što dalje od pekare! Čak i kap limuna ometa post i spriječava liječenje. Jesti treba tek nakon posta kada jezik izgubi bijelu boju, loš okus, i smrad. Kad osjetite glad, a ne apetit. Apetit je loš osjećaj i iz ovisnosti, npr imate apetitza igricom, telefonom...a glad se pojačava s vremenom i uz njeg imate snage i raspoloženje. Možete pojesti i pokoji pekarski proizvod ali u manjim količinama i samo kad ste zdravi!