{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pariski restorani postali hit jer služe vino u flašicama za bebe

11.6.2015. u 16:58
10
56
Pariski restorani postali hit jer služe vino u flašicama za bebe
10
Pariz je magično mjesto koje sve agencije širom svijeta preporučuju putnicima. Poznat je po historijskim i kulturnim znamenitostima, ali i mjestima za zabavu i dobre obroke. Posljednjih godina u trendu su fondi restorani, a posebno se ističu dva Le Refuge des Fondus i Le Zéro de Conduite u kojima se služi vino u flašicama za bebe.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Nekim turistima je to odlična ideja, dok neki ostaju zgroženi, ali ipak ovi restorani privlače veliki broj klijenata zbog svoje originalnosti. Sve flašice su ima brendirane i u njima služe koktele i vina. Oduševljeni posjetioci se obavezno fotografiraju i postavljaju na društvene mreže.

Sva jela u Refuge des Fondus baru se serviraju na ravnim tanjirima i uz njih dođe flašica vina. Ovaj luksuz košta 17 eura. Portal WellTraveledWife uvrstio je ovaj restoran u 10 najboljih na svijetu u koje obavezno morate svratiti.

U restoranu Le Zéro de Conduite kokteli u flašicama koštaju 16 eura, a svaka sljedeća dopuna šest eura. Također, na stolovima posjetioce dočekaju bijele table, a konobari ih podstiču da crtaju i igraju se.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: