Cijena neprestano raste
0
Parče najskupljeg sira košta 100 dolara
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skuplji je srbijanski sir koji se pravi od mlijeka magarica. Ne sjećam se cijene, ali guglaj pa vidi. Magare malo se zove PULE. Magarica rađa pulad.
Sir Mozzarela je sasvim dobar sir koji nije preskup a predobar je pogotovo na Pizzi :D kome treba sir star 100 godina?
SAD SAM UTISO NA STRANICU SHERRY LEHMAN KOJA PRODAJE VINA OD 2500 PA NA VISE !!!!!! PA VI STVARNO MISLITE DA JE NEKO LUD LJUDI IAMAJU VINA OD 10- KOLIKO HOCE TE!!!!! LAZLJIVCI SAMO PISETE GLUPOSTI!!!!!!
Najjeftinija flasa vina $2,150 ;-) http://www.sherry-lehmann.com/wines/cabernet-sauvignon-type?order=Price:ASC Pa, nismo mi vesla sisali da nam se servira svaka laz. Inace razlika u zabavama \"siromasnih\" i \"bogatih\" je samo u tome sto prvi trose na zabavau a drugi investiraju u zabavu.
cuo sam da na korzici ima isto sir smrdljivac, kazu u nesvijest baca, a delikatesa.
ma skines carape i eto sira :D
...miris vrlo neprijatan...i oni to jedu...bljak...fuj...sigurno ima crva....