Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ga volim umociti al uzadnje vrijeme urijetko, valjda fali meda da me pogura😂😂😂
Jaja (pecena) i avokado masni,nikako u vecim kolicinama nisu dobriza smanjenje tezine. bjez'ba...
Samo jaretina :)
Sve treba da se jede umjereno. Znaci svega po malo, nista previse. I badem i ako je jako zdrav, ne treba se pretjerivati, dovoljno je 5 komadica dnevno da zadovolji potrebu organizma.
Oklen? A dobar vam je izbor..
@gdjica_zlica E da su se ovakvi paketići dijelili pred glasanje gdje bi nam kraj bio :))
@LuckyLuciano a vidim ovdje je svima super :) Baš lijepo
Laz i propaganda! Bez prestanka nam se sugerise sta 'treba da jedemo' i to uvijek prikazujuci 'nova' istrazivanja koja su suprotna predhodnim 'istrazivanjima.' Prvo, ovo su placene reklame a ne posljedice ozbiljnih naucnih radova. Drugo, sve zivotinje 'znaju' sta treba da jedu i sta je hrana njihova ali, eto, covjeku treba 'naucnik' da kaze sta da jede. Trece, mislim da so ovom 'brigom o zdravlju' zeli usaditi strah od smrti da bi se ljudima lakse vladalo.
I ja bih lososa i avokada, ali skupo, kupite nam, pa ćemo jesti
i badem,.. kilogram 35 do 40 KM kao da je suho zlato,.....
@rekla-kazala Ja sam prije par godina uzimao badem u onim paketicima od 100gr.Cijena bila 1,70KM a rijetkost naci ispod 4KM.Cijena skocila oko 200%.Isto se prepostavljam proizvodi nema veliki varijacija u urodu i slicno,ali jok daj ti nama ultra extra profit....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)