Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za ove sa smutijima: Zasta vam zubi sluze? (ili ih odlozite u casu s vodom dok popijete smuti)
Sjenički sir, stelja, domaća jaja.
Psenicni tost sa maslacem Ta kombinacija ne postoji u prirodi Mnogo ugljikohidrata sa mastima 👌 Otrov!!!
Upravo spucah zobene pahuljice sa svjezim borovnicama i sjemenkama bundeve zalivene sa rizinim/ kokosovim mlijekom .
Burek !
Zdravo je imati 3 raznovrstna obroka dnevno u roku 8 sati bez grickalica izmedju, intermittent fasting je najzdraviji oblik ishrane manite se smutija
IF je ucinkovit Ako izmedju obroka imas pauzu od bar 16 sati, ukoliko zelis podstaci autofagiju I gubitak kilograms ito iskljucivo da ides keto A IF I 3 obroka dnevno se ne slaze Jedino Ako si top forma sportista.
"Zeleni smoothie sastoji se od voća, povrća i bilja, a prepun je vitamina B skupine."... smoothie je prepun onoga sto stavis u njega, a ne odredjene grupe vitamina.