Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne postoji dokaz da jedenje zasicenih masti utice na smrtnost....ne postoji ta studija koja to dokazuje,ineteresantno.
A sta je s onim sranjem u listićima koje se koristi za sendviče?
@vrli.pitac ovdje su tema sirevi, a ne plastika hahaha.
svi na proteste!!!!!!!!!
Al zato se prdi bato od njega, rafalnooo
Nemoj ljuto, slano, kiselo, slatko, puno kafe, cigare ostavi, alkohol nikako, meso nije dobro, riba je zatrovana, maslo je zlo, mesne prerađevine nikako, i onda dođe Fadil i crknes od njegove vladavine
Jedite domace proozvode od baba, nena, tetli, strina, ujni. Pravilo broj 1
mojne mi ovih članaka za amerikance
Dobra ova plavka. Ima li ko broj. Pitam za prijatelja. 😋
Nije realno kako mi u Bosni imamo dobar sir i niko živ ne zna za njega... travnički/vlašićki, kupreški, livanjski, ima i dobrog trapista, Sjenica i taj dio nije Bosna ali svejedno vrhunski sir i pavlaka... Al mi više volimo kupiti pola kile jeftine gaude i nakrkati se nego uzeti 200g kvalitetnog bosanskog sira.
Nisam probao ali prvom prilikom 😁
Znamo mi za te sireve, ali livanjski je recimo 25-40 KM kila, dok je uvozni jeftiniji pa ti izvoli.