Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nema ovog portala ja tacno ne bi znao kako da savladam svakodnevne prepreke u zivotu....hvala vam
hahaha svaki dan naucimo nesto "novo". ;-)
Desetka sa lukom......u svakoj prilici ;-))
5....
turbo ccccclaaaaaaanak
Ali samo dok čitate! !....kad ne čitate, onda druga grupa namirnica..... i pametno birajte namirnice ?!? a šta birate da čitate, nema veze.....mora se jesti
Ja čekam članak "Ovo su knjige koje možete čitati dok jedete?", naravno, sa upitnikom na kraju.
a sta sa pretzels?
Podojite ga dok čitam
“Sta ako Vam se desi da pravite pituljice a volite da citate?! Siguran sam da imate neki omiljeni deo, neki citat vaseg omiljenog pisca… Otvorite knjigu, na delu gde se jelte nalazi Vas omiljeni citat, oblikujete pituljicu i stavite je na tu stranu knjige! To naravno mozete ponoviti i ako imate jos nekih citata u istoj knjizi. Vazno je samo da dobro pritisnete! Sve to kasnije stavite u rernu i kad pituljice budu gotove na njima se nalazi i Vas omiljeni citat!” Branko Djuric, “Djurine kucne carolije” Nadrealisti
Evo pijem trenutno đavoljevu kjafirsku colu zero....
Haha, gdje im je kafa?!
Ne smijete jesti zeljanicu ako knjigu drzite u desnoj ruci, a ako je pak drzite u lijevoj, e u tom slucaju smijete jesti samo pitu koja je prilikom razvijanja motana samo u jednom smjeru!!!
Članak dostojan Đurinih kućnih čarolija!
ako nemam hljeba da jedem, sta cu onda jesti kad ucim u sobi 2 sa 2, sa sve tosiba klimom u po' zime i nezaposlenoscu ?
jel se moze ovo jesti dok citam klix?:-)imal horoskopa na klixu?
Da moze i dok citas klix jer lakse je tako, nego sjesti ko insan za sto, pojesti supicu i tjesteninu. Kasika supice pa ostavis komentar i sve tako. hahahah ;-)
a jel kafena kasika supe ili supena:-)hehe nema te nesto draga nasa:-(gdje je zapelo?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)