Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ovo podgrijavam osim jaja naravno... i sve ovo stoji ili u frižideru ili na sobnoj temperaturi više od dva sata... osim jaja... koja budala podgrijava jaja... pa valjda smo svi nekada vidjeli, da jaja poslije pola sata do sat vremena promjene boju.. valjda to sve kaže.. krompir isto tako ako nije u frižideru.. osim pečenog krompira... špinat je sranje kad se podgrije, osim u zeljanico 🤣🤣 a riža je svakako sranje i za kineze...
Pa sto ih drzite na sobnoj temperaturi!? Drzite ih u frizideru, i pojedite sutra, prekosutra...
Akreditivani seronja iz australije.
Kada mama zeljanicu napravi, ja podgrijem slijedeci dan. Pa sta :)
Znaci sve te bakterije su otporne na toplotu (= ni kuhanjem se ne ubijaju) a kriticna temperatura je od 4C do 75C za rast bakterija. Pa onda bi svi trebali ili biti bolesni ili umrijeti sudeci po clanku. Zestoki BS...
Ko jaja podgrijava??? 😂😂😂
Jel ti treba nacrtat ko podgrijava .