Proslavimo dolazak proljeća
0

Osvojite specijalne "poklon-kupone" McDonald'sa

Sponzorirani članak
Od ponedjeljka, 26. marta, čitaoci najposjećenijeg bh. internet-portala Sarajevo-x.com iz BiH će kao poklon dobijati specijalne "poklon-kupone" McDonald'sa, najpoznatijeg svjetskog lanca brze hrane.

"Povodom dolaska proljeća, McDonald's je pripremio posebnu ponudu za sve svoje goste. U čak 16 različitih kombinacija, kupci će moći uštedjeti i po 4 KM uz poznate McDonald's sendviče Big Mac, McChicken i Filet-o-Fish. Ova specijalna ponuda, u restoranima u Titovoj 36 i Drive-thru u ulici Džemala Bijedića 185, vrijedit će do 15. aprila", saopćeno je iz McDonald'sa.

Kuponi će biti dostupni u restoranima, na web-stranici www.mcdonalds-bh.ba i oficijelnoj facebook stranici McDonald'sBiH.

Kupone je potrebno isprintati, izrezati i priložiti prilikom kupovine u McDonalds'ovim restoranima.

Također, McDonald's u ovom trenutku ima i veliku čast da pošalje dvoje mališana, u pratnji jednog roditelja/staratelja, na fudbalsku utakmicu četvrtine finala UEFA EURO 2012. u Varšavi 21.06.2012. No, tu nije kraj iznenađenjima, jer uskoro počinje i nagradna igra u kojoj će najsretniji dobitnici putovati na finale Evropskog prvenstva u fudbalu u Kijev", naveli su u McDonald'su.