Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jo ja kontam oklen mi "trokut"...kad ono, joRGut :))
evo ga opet, jel ba spavaš uopšte?
...jok ba. mirakl insan :)
nigdje veze, ja imam užasno uzak struk, ali rijetko konzumiram jogurt, to je sve do genetike i pravilne ishrane i kada se debljam struk mi ostaje isti.
samo genetika
64cm, visina 174
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U mene radni kolega, austrijanac, znaci svaki dan na poslu zdere teglu jogurta i to jos ureze voca da bude jos zdraviji i opet ima 130 kg u njemu, tako da se nebi slozio s vama
Bošnje od pita izgledaju ko bukve
Logično! Oni što pečenje jedu sa krompirima u sosu i zu to zaslade sa baklavom sigurno neće jogurta ni probati! Zato svaki od njih Imam dulum preko guzice
Onaj ko trci na Kosevu na atletskom stazom ili Vilsonovim ima uzi struk... jos ako umanji hljeb poslije 20h navece ima da bude ko "pišta" sto bi rekli :)) Nista previse da se osjecamo ljepse i zdravije. 3x sedmicno ;)
I onda poslije trcanja casu jogurta hahahaha
poslije 20h najbolje ti je voce ali izmixas (banane jabuke mandarine kivi) mozes nekad i puru sa jogurtom ili najbolje mladi sir...malo posolis da dobije neki ukus... vazno je da ugljikohidrate smanjis skroz..bijeli hljeb NIKAKO... a po danu riza sa filetama,povrcem, tunjevina, po obroku jedna crna kifla(one u konzumu su ok) ZELENI CAJ bar 2x dnevno a ne svaki put kafa,kafa,kafa...ovog ako se pridrzis mjesec dana garantujem ti za 4 cm manji obim struka!!!! I ako mozes ubaci ujutro zobene pahuljice za dorucak! NEMA FULE PROVJERENO NA VISE OSOBA KOJE POZNAJEM A IMAJU PROBLEMA SA MASNIM NASLAGAMA OKO STRUKA ;) sa vremenom imas odlicnih vjezbi na youtubu ubaciti bar pola sata dnevnko (kad god) da se malo ubrza metabolizam (skipanje u mjestu,cucnjevi,dizanje koljena,zenski sklekovi,izdrzaj i tako kucne vjezbice) nadam se da sam malo pomogao :)))
Oni koji ne jedu nikako imaju najuzi ;)
a mi koji ga pijemo?
VI KOJI GA PIJETE VIGA PUŠITE JARANE MOJ