PROMO
50

Omiljene napitke i zdrave deserte iz radionice "Juice&Smoothies" možete pronaći na novoj adresi

Foto: T. S./Klix.ba
Svoje omiljene napitke, zdrave deserte i voćne salate iz radionice "Juice&Smoothies" od sada možete pronaći i na novoj lokaciji u Sarajevu na adresi Zagrebačka 4b u naselju Grbavica.

Za razliku od drugih objekata s potpisom "Juice&Smoothies" koji pružaju "to go" uslugu, novootvoreni objekat u svom sastavu ima baštu u kojoj gosti imaju priliku uživati u ukusnim i zdravim delicijama i provedu ugodno vrijeme sa najdražim.

„Shodno potrebama tržišta i ekspanziji našeg brenda, u bliskoj budućnosti planiramo proširiti našu ponudu tako da će naši posjetitelji, pored napitaka od voća i povrća, zdravih, sirovih deserta bez šećera i voćnih salata imati priliku uživati u slanim vegeterijanskim i veganskim jelima", kazali su nam iz "Juice&Smoothies".

"Juice&Smoothies" je kompanija čiji je koncept rada i ujedno i misija promocija zdravog načina života, zdravih prehrambenih navika te unapređenje zdravlja i kvaliteta života. Jedan su od prvih ugostiteljskih objekata na bh. tržištu koji u svom asortimanu nudi isključivo zdrave napitke i raw obroke bez rafiniranih šećera, aditiva, namirnica životinjskog porijekla i drugih nezdravih dodataka.

"Mi smo autentični zdravi kutak i zaista živimo ono što propagiramo. Pored osnovne djelatnosti, koja podrazumijeva proizvodnju i prodaju zdravih napitaka i obroka od voća i povrća, veoma nam je bitan segment dugoročnog utjecaja na zajednicu, mlade ljude i djecu. Do sad smo imali priliku da organiziramo radionice zdrave prehrane u dječijim domovima, udruženjima, vrtićima i sl, s tim u vidu nam je veoma drago što otvorenjem novog bara od sada imamo mogućnost da radionice organiziramo u našim prostorijama", kazali su nam sagovornici.

Ova mlada ekipa ponosno ističe da podupire domaće privrednike, domaću organsku proizvodnju, kao i firme koje zapošljavaju osobe s invaliditetom.

Sve proizvode je razvilo stručno i edukovano osoblje kako bi svojim posjetiteljima pružilo nutricionistički izbalansirane i zdrave napitke, a u isto vrijeme ukusne.

"Juice&Smoothies" healthy and tasty bar je prvi u nizu barova gdje posjetitelji imaju priliku, pored zdravih obroka, dobiti usluge stručnog savjetovanja u pogledu prehrane i nutricionizma.

Svoju dozu zdravlja, osim na novoj lokaciji, možete pronaći na nekoliko lokacija u Sarajevu i to u SCC-u na trećem spratu, u BBI centru na četvrtom spratu, te na Baščaršiji, u ulici Abadžiluk na broju 9. "Juice&Smoothies" proizvode možete naći i kod ulaza u Tunele Ravne - Visoko (Piramida Sunca).

Težimo ka tome da budemo dostupni svim ljubiteljima zdrave ishrane.

Naši proizvodi su odlična alternativa nezdravim namirnicama po veoma pristupačnim i povoljnim cijenama koje se kreću od 2 do 5 KM.

Više informacija potražite i na zvaničnoj Facebook stranici "Juice&Smoothies", a možete ih pratiti i na Instagramu.