Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10% arome ljesnjaka i 90% emulgatora, secera, hidrogenizirane biljne masti, boja, antibiotika, pojacivaca okusa...
Za nase trziste umjesto ljesnjaka stavljaju kozje brabonjke i malo hemije i aditiva da dobije aromu...
i to od koza koje su brstile pored autoputeva u EU .. :D :D :D
Samo nam popularni Schengen brabonjak godi! :D
Jooj kako lagite :) Nutella iz Njemačke i ova sa našeg tržišta ....razlika .....ogromna!
saĆe raja pocupat maline, zasijat liŠnjak i gledat kaĆe rodit .. al na vrbi grozde .. :/
Za nase trziste sljunak umjesto ljesnjaka stavljaju...
Famozna Nutella sadrzi 13% ljesnika...al jbg, imaju jak lobi i marketing... Manje poznati brend ULKER ima proizvod COKOKREM FINDIK sa 40% ljesnika i 350 grama kosta 5 maraka...jbg.
E da...zaboravih napomenuti brend nasih susjeda LINOLADA...opasnih 3% ljesnika je teglici...jbg.
Ma nama ovo svakako neće stići. Nutella za naše tržište je u rangu Takovo eurokrema, ništa bolje. Zato je perverzija u Njemačkoj ili Austriji, tri puta jača.
Ovi sto bacaju minus ocigledno nutellu iz drugih zemalja nikad nisu ocima vidjeli, a kamoli probali
@halburn Vjerovatno i nisu.. Ma samo neka pucaju minuse, to je činjenica i svako ko je probao zna ogromnu razliku. Ova Nuttela što je kod nas je obični eurokrem, možeš čitav jedan hljeb pojesti uz nju, opet te neće nešto zasititi. Kad uzmeš onu što je namijenjena za njemačko ili austrijsko tržište, ostaneš syeban. Ne možeš dvije kriške pojesti, to je jako katastrofa. A da ne govorim koliko je kremastija itd. Nama tušnu obični otpad.
nuss nutella creme.....................hhhhm
Kolicina ljesnjaka u nuteli cini svega 13 % kreme.. Statistike inače kažu kako se u svijetu u prosjeku svake sekunde prodaju 2,5 staklenke Nutelle!
78840000 staklenki na godinu.
Mogu mislit'