Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kancerogeno smeće
vise hemije...razmutili sumece tablete i aman novi napitak... prodaju nam muda pod bubrege, glupi Bosnjo ce i dalje kupovat ova sranja samo da bi u drustvu ispao "cool"... jos malo pa ce nam i havu uvalit u bocama...
Zabi jani
Dragi moji sugradjani, kupovinom Jane otvarate vise prostora na policama u trgovinama da se ista lijepo pozicionira. Koliko para,toliko muzike. Iz tog razloga mi treba vise od 10 min da razmaknem "Janu" i pronadjem domacu vodu,nebitno mi kojeg proizvodjaca. Čestitke Jani na odličnom marketingu, ali kupujmo domace!!!
Isto radim. Kakav imunitet i bakraci. Vitamini se ne uzimaju u vodi. Vitamini se uzimaju sa vocem i povrcem tj. sa hranom. Sve ostalo je marketing. Nazalost mnogi padaju na to.
Samo Oaza, Vivia, Bijela voda, BH2O, Meli i ostale domace vode mi gode, .ebala vas jana
Boga mi citao neki dan da je Jana najjaci brend u krugu 5 zemalja...ljudi napravili ime od vode u boci i to rade vec godinama uzastopno...mozes imat najbolju vodu ovog svijeta i sta ti to vrijedi kad bez ikakve reklame/marketinga nitko ne zna ni da postojis
neka hvala... samo med
ebla vam JAna sve
bolja je cedevita, a pipi je najbolja
Što li nikad ne vidim besplatnu reklamu za našu Bijelu vodu, pa moze cak i za ove iz RS-a. Bolje nego hrvatske proizvode reklamirati..
Jana - mi vam dajemo muda pod bubrege :)
samo oaza
Na-pici... :)