Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ona glupost u cevljanovicima il kako se ono mjesto zove, to kao nije primitivizam ??
Dodaš 2 marke i gajba Sarajevske.
Pivu sam licno probao i jest dobra ali sto je previse previse je
18 maraka litar piva, fakat je previse.
Kad se sjetim kolike je sise imala Anita iz kafea \"Kasper\"...
Napiješ se ispred trgovine pa na oktoberfest,sutra opet ponoviš pa do kraja festivala.Glupani :))
najzalosnija cinjenica jeste da mi u Sarajevu nemamo popiti piva od ovakvih SI.SA nama samo konobarski krkani posluzuju...jedina zemlja u kojoj se krkani guraju da budu konobari a \"damama\" ispod casti raditi taj posao...tj. ostavljen je samo onim suhim ko daska \"alternativkama rock and metal\" curama :-D jbt.moras otici u zagreb ili ljubljanu da popijes pivo ko sto dolikuje pivu... hladno ko led...zarosila krigla...i okrugle melone sa velikim osmjehom... daj turu za 10 eura isplati se!
Ti sunce koji je ovo festival !! Bio sam prosle godine i stvarno je nestvarno veliko i ogromno..nolika masa pijanih ljudi to je samo moguce na Oktoberfestu da se vidi :D
Ne protestVuju, nego protestuju, stvarno ste nepismeni...
@Y A, Korida ???
treb\'o bih otić s kojim paketom dvolitra pa ubit paru za 6 eura po komadu ...
ama ne bi mi bilo zao platiti ni 20 eura da mi takve sise donesu sest piva :D
...ajd, ajd, mir...niste svi na bahu odrasli :)
Teško da postoji primitivniji festival na tlu Evrope
Jedva cekam da popijem koju :)