Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajvani...osnovne edukacije im fali...trudna curka..ccc...lahko je hajvane zeznuti... :)
zanima me jedna stvar, kako su ove dvije dosle na ideju da podvale trudnu curku toj trecoj....... i da li uopste iko od njih zna kako to funkcionise kod peradi
@Dornauszieher NE,na klik PLAY može inkasirati 0 centi !!
koja si ti ćurka
ameriknci su bogovi za glupost ....
Glupi Ameri.
Kako ćurka može bit trudna kad se iste razmnožavaju preko polenovog praha?!?! Tko je tu ćurka, pitao jednom vrli pitac neki?
Pametniji su uglavnom nego nasi novinari koji koriste google translate pa napisu "Racquel je ostale šokirane"! Novinarii, jel ovo fakultet u Travniku??
I kao drugo; samo budala retardirana moze misliti da curka nije ociscena prije pecenja nego da je ostalo sve u njoj ukljucujuci i fetus ili kako god se zvalo to..
@DennA.SA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA Ćurke se razmnožavaju kao i kokoške , DAKLE POMOĆU JAJA. KAKO BI FETUS MOGAO ONDA OSTATI U NJOJ ? PROGUTALA GA ??? Trebao bi ti na fakultet u Travnik :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako su glupi ovi ameri... cccc
Ameri su glupi!
Trudna curka..... Pa gdje oni zive???? I-phone, I-pad, selfie tamo, selfie vamo a osnovne stvari ne znaju..... Pu.... i ameri i njihovo znanje....!
bilde
Vase dete ce odusevljeno dotrcati iz deuge sobe i povikati, tata, tata, gde je curka A vi mu onda kazete, nije to bila curka nego balon, bojim se da te nisam nista pito i onda cete se zajedno nasmijati vasoj fori
Mc donalds. haha
ovaj vas portal treba ukinuti pod hitno... toliko gluposti na jednom mjestu rijetko se vidja...
Nemoj tako, sta bi raja onda komentarisala :-)
Proslavit će se kao jedna od najglupljih osoba ikada. Nije ni to loše u današnjem vremenu glupih!
...dvonožne ćurke i mater i kćer.