Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam skroz izbacio secer iz kafe iz svega. Kad sam vidio da pekmezi imaju 60% secera puko sam se u glavu. Ako budem jeo pekmez, napravit cu domaci od sljiva i staviti najvise10-20% secera. Vegete imaju 50-60% soli, kupim i sameljem svoje zacine i to koristim pa vegetu dodajem koliko bih soli dodao. Ulja ova ne koristim. Ne jedem smoki, cips. Jedem sve svjeze i prirodno, kruh sourdough domaci. Pritisak sa prosjeka 100 snizio na 70, secer snizio za 2-3, jedem jednom.