Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zavisi čiji paradajz tj. na kakvoj se zemlji i pod kojim uslovima se uzgaja..... ne može paradajz iz plastenika koji nikad sunca nije vidio imati ukus paradajza
lupetaš gluposti lijepo je napisano da je izgubio hemikalije usljed stalnog križanja varijeteta tvoj odgovor nije ni za osnovne škole jesi li znala npr. da je originalni paradajz bio veličine bobice (zato je klasifikovan kao voće), i imao je puno prirodno sunce i organski uzgoj pa eto nije bio što je sad
@_xy_ ti samo kenjaš da bi kenjao
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
paradajz iz moje baste..................je ukusan itekako................ !
Jel na prodaju ?
@Armin7 naravno samo u sezoni......imam u basti paradajza.........a na terasi u saksijama cherry paradajza onog sitnog malog..............i samo tada i jedem paradajz.....sada je vrijeme za kiseli kupus i kisele paprike, krastavice.......sve sa sezonom................. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Upravo radi ovog momenta bez ukusa, paradajz ne jedem ima 10 godina. Mislim pojede se on kad begdje naleti u hrani, ali da se maksuz ode kupiti to je gotovo.
Mislim da je ono originalno sjeme naseg paradaiza od 25 - 30 godina pa i vise izcezlo potpuno a da je unisteno ovim uvoznim i modifikovanim sjemenima.Taj originalni brend ovog podneblja koji je mirisao jos u vrtu ptije trganja.
mozda jer je genetski modifikovan???
Zavisi gdje i kad ga kupuješ. Hercegovački u julu, avgustu k'o duša. A u januaru je bolje jesti lego kockice nego ovaj rumeni što ga uvoze Bog zna otkud?
...ukus povrća se možda izgubio....ali, znam šta je UVIJEK istog uksa...😉
*ukusa*
Pa zato sto ti isti naučnici TURAJU NOS U SVE !! Te napršći ga sa ovim onim sve zivi OTROVI!!!
Ja sve vrijeme mislim da mi je čulo ukusa shebano....sad mi je lakše...
EVO DA VAM KENDERŠLJA REČE ZASTO JE TO TAKO. PA ZATO STO TRPAJU TABLETE I I SVAKAKVU HEMIJU U TAJ PARADAJZ DA PREKO NOČI NARASTE. MOJ KOMŠIJA KOJEM JA ŽENU ODRŽAVAM SADI PARADAJZ U STANU I RASTE MU IZ PARKETA. HVALA
zato sto mu solite pamet ,imate li vi neka normalna pitanja vi naucnici , da vam nije kakva baja pobjegla iz glave ...?
Nema ljepse salate jbte...
u mom selu i sad ima okus ali u avgustu ne u maju -.-
Hercegovci su krivi
paradajz najpopularnije voce ??? zar ima i vocni paradajz ??? haha
glup si poyy
Oj kako su glup maljugašu...Baš si maljugaš pravi!!!
Kakvi li su to naucnici da ne mogu skontat da su hemikalije u pitanju.....
Pa nije bilo tebe da to riješiš. Mogao si im uštedjeti novac i vrijeme. De im javi i za pčele što nestaju da ne gube ljudi vrijeme. Nemoj kasnije da pričaš opet da si mogao ti to zaključiti sam.
nema paradajza i povrca nego kad se ode kod majke u bastu i znam da je sve normalno