Otkriven tajni recept?
1
Napravite sami Coca Colu
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo pomjesaj i dobit ces bony kolu xD
ovo ko top lista nadrealista..-Tata,tata,nema boza..nema voda..e,sin,daj kiselja voda...tata,tata,koka-kolja ....
prodajem koku za colu
Ovo jeste recept coca cole i koristi se i dan danas , i jos se koristi ekstrakt koke koji veze nema sa kokainom , dobro priznajem ima jer se od iste bilje dobiva kokain medjutim ekstrakt koke se vadi sa listova i sadrzi 0 kokaina. A Cola je objavila recept jer nikome sem njima ne koristi zato sto na cijelom svijetu ima svega 1 kompanija koja je ovlastena da preradjuje koku i da proizvodi taj ekstrakt a uz to Coca Cola ima ekskluzivni ugovor s tom kompaniji o kupovini tog ekstrakta. Tako da sve i da hocete , sem Coca Cole niko ne moze praviti \"kolu\" u vecim kolicinama a i manje kolicine bi bile ilegalne.
\"jao alkohol, jao alkohol...\" a niko od vas neće pomirisati kolu ako nema stocka u njoj :)
Ma nije ba Bony, to je Skaj kola ;) Nije bezze da za keca dobiješ dvije litre ;)
fuj djubrad jedna pa nije ni cudo da su tolike godine krili recepat za to sranje i ne krili kad ima koke i alkohola pa molit cu lijepo nije ni cudo da su pojedinima veci guzovi od pameti ccc.ja niti je pijem niti cu je piti ne planiram cifutima puniti dzepove i jos placati da se debljam i dobijam holesterol od tolikog udjela secera tacnije 55 kocki secera po jednoj limenci koka kole pa razmislite iduci put koliko je to \'\'zdravo\'\'.toliko od mene!
majke mi, ja kao da sam znao da u coca coli ima alkohola, pa sam sa 13 godina nesvjesno prešao na pivu i rakiju, da mi kvarni čifuti ne podvaljuju
Meni je KOKTA deset puta bolja. Samo je mislim i malo skuplja od coca-cole. sastojci za pet litara: 250 grama šipka 200 grama šećera 100 grama ekstrakta vanilije kara-mela 4 litra vode 50 grama kadulje sve kuhati na laganoj vatri 2 sata i deset minuta. Na kraju dodati 54 kapi ekstrakta ruma.
Svi se čude na sastojak ALKOHOL, a niko na KOKU?1 xD
Bony cola bubrege dere :D
Zar stvarno itko misli da bi jedna najjaca kompanija na svijetu dopustila da nesto ovakvo izadje na vidjelo. Pa koliko love obrcu ne bi me cudilo da i mrtva glava nije pala samo da se ne otkriju sastojci.
Sve nešto, kola smeće, kola ne valja a kad odeš u konzum, drvopromet i merkator u svakoj kesi po 2 kole od 2 litra ccc
Cola? Fuj. Kome treba to nezdravo smeće. Mlika, rasola, mlaćenice i surutke pa da vidiš momčine crvenih obraza i žešće potencije. :)
Ovo je stari recept coca cole i pretpostavlja se da je imao alkohola ali je nedugo nakon toga jedan Rabin bio zadužen da napravi coca colu košer, pretpostavljam da je tada recept malo promijenjen i da je alkohol izbačen...
aaa Džeko ??
HAHAHA Da si ziv i zdrav svakodnevno po Sarajevu vidjam Vehabije s kolom u kesi ;) Sta ces ocekivat od primitivaca koji ne znaju pi*ati a da im hodza ne kaze u Kralj Fahd dzamiji.