Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“samo” šest koraka i 6 sati posla
Zbog nje sam zavolio kroasane :-))))
@G.Z. nadam se da će nas pronaći...evo još jedan trik za susret...ponesi sat koji žuri pa ako počne da gnjavi pričom samo pogledaj na sat i reci imama posla a već kasnim i utečeš ;)...p.s. a-a mjenjamo temu ;)
@G.Z. zdogovoreno....svi mi imamo svoje down dane i to je za ljude...predlažem za promjenu neki film da pogledaš ...jer ovdje ako nisi u elementu postoji mogućnost da te negativna energija proguta.Evo ja ću tako da uradim pa navrnem dockan ...čuvaj mi se :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puter 5 km. Jeftinije kupit u pekari krosane kada treba 180g putera
@bumfights kupis na kilu onog
Ako ja pravim, onda je normalno da su domaći. Ne mogu napraviti uvozne.