Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klixovci, ne postoji kod nas "kvark sir", niti će iko znati šta je to.... kod nas se to zove skuta!
Ovo se pravi od obicnog , svjezeg mladog sira i ukusno pravo , ali bez ove zelatine koja se pravi od svinjske podkozice i svinjskih kostiju koju podvaljuju muslimanima.
@rahmetliTitoo postoji želatina na biljnoj bazi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hahaha ovo clanak za nas neznalice u kuhinji 😂
Ma.treba naci nekoga pa nek pravi ako treba i za 45 ili sat ...svejedno ba
Klix-ovci zelatina se pravi od svinjske podkozice i vi to podvaljujete muslimanima ://// ????
Kupiš brate onaj meggle mladi sir i to izmiksaš sa šlag kremom i još dodaš malo šećera. Koru brate moreš napravit ko ovi iz recepta. Onda sad dok ima uzmeš bolan jagoda pa ih isjeckaš bolan na onu sjeckalicu pa u šerpu ubaciš sa gustinom i napraviš preliv. Kontaš ba?
Ufff kako je super jos sa prelivom od visanja, jagoda ili sumskog voca mnjami, mnjami 😉
dobar dobar :) nedavno sam probao slično.
@BaustelaLowenbrau Posebno u ljetnom periodu su zaista osvjezavajuci 😊.. Hahaha nadam se da smo dobro i zadovoljni poslicem na najljepsem otoku Jadranske obale 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kalorija kao u prici, bio on lagan ili ne 🤣😂
Ne znam kakva je ovo pomama za ovim "sirastim" kolačima - nit je slatko, nit je kiselo, nego nešto "nako" i stvara totalnu konfuziju u ustima. Barem meni. Svaki put probam neki drugi "cheese" koji neko preporuči i kaže "nije kao drugi, ovaj je mmmmm", a u stvari sve se svodi na isto. Daj brate kolač da je kolač, sladak, kremast, pjenast, bogat, itd. itd. a ne "sirast".
@Miles Dyson isto i kod mene 👍
@MilesDyson neki od nas vole kiselkast ukus kolača, nešto poput voćnih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li se za kupiti halal listici zelatina?
imaš u DM želatinu na bazi agar-agar
agar-agar od algi predviđen za vegetarijance
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neću!