Kad je ostava najbolje rješenje
16
Namirnice koje ne vole frižider
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja juče kad sam izvadio cipele iz frižidera, nešto tuknu na janjetinu, a i gaće mi poprimile miris majoneze
Da mi je znati ko drzi krompir, kafu ili HLJEB u frizideru??
par puta sam pojeo baterije iz frizidera pa me uhvatila zgaravica!
eurokrem :D
Zaboraavili su na Banane. Predpostavljam da ima jos vrsta juznjackog voca koje se brze kvare u frizideru. Vjerovatno naviklo na tople temperature ili nesta slicno.
Krompir voli hladno i mracno ,meni pet puta duze stoji u frizideru nego li na sobnoj temperaturi.
@ sanđo Bas ti hvala, od srca se nasmijah.
Zasto Crnogorac drzi pistolj u frizideru ??? Da uvijek ima hladno oruzje pri ruci !!!
Zašto aparat za brijanje držiš u frižideru ?
...baterije ???...na salatu ????
Kafu u frižideru držim JA. Ali je u dobroj posudi u koju ne prodire zrak. Primjećujem da mi kafa mi tako duže ostane svježa, dok na sobnoj temperaturi vremenom gubi se intenzitet ukusa.
baterija i lak spadaju u namirnice hahahaha ajd et nek spadaju al opet ni u krajnjoj nuzdi to dvoje nebi stavio u frizder hahahahha jaoo mama odo zacas monitor rashladit hahahahaha
Ko stavlja lak za nokte u frizider???
otkud mi ostava???
Kod mene su sve ove namirnice u frizideru i uspjesno se slazu sa istim, nikakvih problema nema, Aparat za brijanje uspjesno radi i kad hocu da se obrijem ukljucim !