Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je malo zesca sprdnja. Kavijar na pizzi? Ko je ikada probao kavijar zna da je ta riblja ikra precjenjena. Jednom rijecju sran.e. Koje se u restoranima posluzuje ohladjeno u posudi ispod koje je drobljeni led. Znaci nesto sto se jede hladno lik stavio na pizzu i dodao par kolutova mariniranog repa od jastoga i trazi 20 milja KM. Moze ali da on meni plati da to pojedem.
Precijenjeno za sirotinju, jer nema istancan okus za dobro. Nekome ko svaki dan jede pastetu i salamu i onda jednom godisnje priusti sebi kavijar cisto reda radi da proba ne moze valjati. Kavijar je itekako cijenjen kod ljudi istancanog nepca.
precjenjeno tebi koji si probao $30 kavijar iz wallmarta haha
Kod Mahira tijesto potkuhano vodom sa Mošćanice, meso iz podnožja piramida u Visokom, kajmak kecan rukom kljakave nane, i ponovo duplo bolja od svake koju sam jeo. A zadnju picu kod Mahira sam pojeo prije 10godina
Zato je kod nas u Zaliku 2 KM i jos te pita kolko ces majoneze i kecapa.
To ne bi ker pojeo!
koliko se moze bureka kupiti za te pare ,i svi bi se najeli a od ove pizze tesko da ce neko sit ustat sa stolice
Probao dva puta,nije nesto...😏
U Mostaru bi pitali hoces li majoneze!
Idem da je pojedem, pa da se poslije zalim za racun!
Ovi nadmasili i Nusreta 😁🙃
Ko god je pojede zadnje Mu bilo
Kažu Bakir naručio jednu pizzu, još 24h dok se ispeče
Ee drug koliko ja ustedim
Ne kontam non stop pisat koliko sta kosta???? KO IMA IMA - LO NEMA IMA PURE I PASTRMKE U NERETVI!!!!
E čuj teško pronaći Louisa XIII. Eno ga u merkatoru već 10ak godina, niko ga neće
U pravu si. U svijetu se može kupiti u svakoj malo boljoj prodavnici pića a de ne govorimo da se može naručiti preko interneta sad, pa sad
stvarno mislis da se prica o tom? Hahahahaha
cuj arapsko brasno? koje su ovo blehe...