Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta je na kraju Džeko rekao, nisam skontao članak??
A krmetina?
aaaaaaaaaaaaaa durian!!! durian toliko bazdi i zaudara da je u domovini (Malezija) zabranjen u svim sredstvima javnog prijevoza, javnim i ostalim institucijama iako malajci durian smatraju i nazivaju kraljevskim vocem.. ukus nije los ali - samo sa stipaljkom na nosu :D majmunski mozak je jos aktivan na tajlandu - a ove ostale nemam pojma. ni kafa nije losa.. a tek Gudang Garam! :D wahahahahaha
Nisi kod mene probao hamburger od... (mala tajna velikih majstora otrova)!
Ovaj pojma nema, barem sudeci po onome sto sam od svega probao. Durjan ima karakteristican, cudan, snazan miris, ali je zato pravo dobrog ukusa. Nema boljeg sladoleda, a bombone i frape od duriana su vrhunske poslastice. Kopi luvak nije nikakva kafa od palme, nego prava kafa od najpravije biljke kafe i od najkvalitetnijih zrna kafe. Malo \"neobican\" nacin jeste za izbor tih zrna, ali to je priroda uredila, ova zivotinjica, koja se zove luvak, jede samo najkvalitetnija zrna, kada ih ima u izobilju, nisu ludi da jedu drugo nego samo najbolje.
ja u tom hotelu gdje sam spavao bio znak strogo zabranjeno unosenje u hotel. ma rko neka zahebancija, ali kada sam probaonije bogami bila :)
probao durian. tacno je za njega. smrdi ko kombinacija bijelog luka i pokvarenog jajeta, ali ukusom je bolji. ko sto ovaj @pih rece.
ovo smri ko tvor
A ovnova jaja? ;))
toooo hotino nedaj na durijan, bagra jedna nije se ni potpisala a vako\' pise
Nigdje veze, porediti durijan s ovim budalaštinama. BTW durian zovu kraljem voća
nije to nista sam ja probao u Ultimate survivoru! Jeo sam i stakora, e sad kamo srece da je bio pecen!
nedirajte mi durijan
nista od ovog probao nisam, smori me clanak samo tako..
Šokirano majmunče je jelo koje se priprema tako što se lemuru makako dadne da pije alkohol, pa ga majstor u kuhinji udari toljagom po glavi, brzo izvadi mozak, servira na tanjir, malo posoli ili nekog njihovog začina doda. Prijatno! p.s. Mislim da je tajladski specijalitet, ali nisam siguran.
probao durian smrdiii brate al je dobrog ukusa, ko srpkinje.