Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce onaj "bosnjackirevizor" da okaci neki klip dobroga profesora Elvirovica o alkoholu koa putu ka bludu.....Bludddd....buuuaaaaaahhhhahahahaha.....
dobre hostese
Trenutno pijem svoju viljamovku od 43 % alc.Klizi niz grlo ko mačići niz oluk
Da vis ti Sejkanovu kajsiju........
ZAR TO NIJE HARAM U JALALABADU hi hi hi
možda ipak nije toliki džalalabad?
@Max_Bunker Znam lave moramo se malo saliti pun mi djavo prepucavanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh sa nostalgijom se sjetim 1997 kad se u glavnom gradu demokratske, muli kulti i ravnopravne itd itd Sarajevu NIJE MOGLA KUPITI FLAŠA RAKIJE. Taržio sam za pokolona u insotranstvu, nisam tražio n daj bože krmetine ! ALI NEMA ! Ni u Zenici, ni kasnije tek negdje slučajno uz put nađoh ! A ovo da ima festival rakije tek od 2012 treba prijaviti tužilaštvu onu SDP ekipu u prtivoru i sa tim UDRUŽENIM krivičnim djelom ! :))
@frka, pa nemoj da lažeš! To što si napisao NIJE ISTINA! Pitam se samo, zbog čega izmišljaš takve priče? Ali, nazirem razlog.
@kolač Nažalost imam žive svjedoke , desetak, i profesora iz EU koji to može potvrditi !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pozdrav dobrim ljudima Sarajeva, ne dajte da vam grad pretvore u Teheran.
USTANI FIDELE DA FADIL LEGNE
haram...............teski
boko haram