Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi imaju svoje cevljanovice. neko sa vise stila, neko sa manje :)
Vidi ga što prosipa pivu, polahko, ništa se ne baca :D
Iznenadio sam se kad sam neki dan saznao da i Biblija zabranjuje alkohol! Poslanica Efezanima, stih 5, red 18 : I ne opijajte se vinom, u kojemu je raspustenost, nego se punite Duhom , zatim Mudre izreke, stih 20, red 1 : Podsmjehivac je vino, vikac silovito pice, nije mudar ni jedan koji od toga tetura. Takodje Biblija zabranjuje i svinjsko meso, Levitski zakoni, stih 11, red 7 i 8 : Isto tako svinju. Ona ima doduse papke razdvojene , ali ne preziva. Ona vam mora biti necista. Njihova mesa ne smijete jesti i njihove strvine ne smijete dodirivati. To vam mora biti necisto. Ponovljeni zakon, stih 14, red 8, pa onda Izaija , stih 65, redoviod 2 - 5. Provjerite ako ne vjerujete http://biblija.ks.hr/
Zašto svaku temu gdje se spominje piva morate da upropastite sa citiranjem religijskih stvari, NIKOGA ne zanima što vi ne pijete, ali nas koji pijemo pustite na miru više!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ovo je 203. a ne 180. Oktoberfest, ovi novinari danas baš pojma nemaju :/
lokenzi bite
lijepi oktoberfeste, kolektivna razvaljotka. Samo zajebano uci u ove šatore ljudi već u 10 ujutro dođu na cugu, lude švabe :)
@ecb ...dobro, i ?
Ovo bi bilo lijepo vidjeti...al' eto, kad ne može bolje, u ime tog praznika... ja ću Tuborg.. :)
..nego...što nam naslikaše ovo muškinje...a one što što nose pivo :)))
nek' mahmuranje odpocne!!!
Parada pijanstva i kiča!
Draze su mi tvoje dvije noge krive nego gajba sarajevske pive...
Pivare se popije hektolitrima, a tu su i prsate Heidi da te navuku da sto dublje zarovis u slajpek :)
imal karlovacke haveru???
Neko na Oktoberfest, a neko na posao od 8 do 8 kod privatnika.
Oktoberfest Gragas like this :D
Eto sreća pa mi nemamo Oktobarfest..........jerbo bi ga morali malo pomjerati k'o SFF.....
Koja koincidencija. Na moj rodjendan pocne Festival piva. Hvala ti Allahu dragi pa sam Bosnjak koje ne pije . Jedina prednost je svakako ono naj ljepse na svijetu -- djevojke. Njima je uvijek lijepo uz mene. Volim plavo, pa makar i ofarbano.
pa srećan ti rodjendan znači rodjen si na presvetu bogorodicu, lijepo
da ne govori mržnja i neupućenost iz tebe znao bi da je u islamu isto poštovana kao u h/krišćanstvu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)