Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogladnih čim vidjeh fotografiju 😁
Jos samo kajmak fali i nema dalje
@N.T. Ova slika nema veze sa receptom
ja cu kupit sebi onak pekac hljeba...cetri joje u domodu...ali ko avijon..digitalno sve....ba.....ima ono nema nista da ti..nego samo ono pritisnes i on sam zamjesi i ispece....aaaaaaa vela havle
Sta ce ti kvasac ako neces sacekati da se digne.
A gdje je "jedna žličica vegete"?
Za 15 minuta neće uzaći kvasac a krruh će biti tvrrd ko beton
Čuj hljeb je mirisan i ukusan, možda napravim jeenom pa da baš probam taj hljeb
KUPOVNE DOMAChICE,MAJSTORI SELFI EKSPRESIONIZMA,EKSPERTI ZA INTERNET,I ChEP ZA POPRILIChNO VELIKI BROJ TEMA.Sramota da u danasHnje vrijeme gore pobrojane ne znaju hljeb/kruh napraviti/skuhati/ispecHi...TREBA NAMA OPET '92-95 ,al' zamoliti zapad da ne da NIKOM preko granice.