Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam musliman, ali vjerujem da ovo ima svoje čari. Pije li se i kava u ovim večernjim satima nakon jela?
Meni je ovo super, iako nisam Musliman volim sve obicaje i volio bi da me neko pozove na bas tradicionalni iftar, kuci da osjetim tu atmosferu. Ne mogu nikako da razumijem malicioznost ljudi kada komentarisu obicaje drugih ljudi. To je nesto jako intimno i to rade samo pojedinci koji puno ne drze ni do svojih. Ziveci vani sa ljudima svih mogucih nacija i vjera imao sam priliku biti pozivan na razna mjesta, na razne obicaje i obrede ali nazalost jos nikada kod Muslimana.
Probaj postiti par dana pa ces sam osjetiti kakva je to atmosfera kad iftar dodje. A kao covjek u 21. vijeku, je ljudski postovati i poznavati druge obicaje.
corona somun
Ramazan *
svaka cast svakome tko drzi post, danasnjim ekran generacijama koji samo konformizam priznaju je pogotovo vazno da razumiju zbog cega je dobro postiti i biti zavalan na svemu cime smo blagoslovljeni, nisam musliman ali uvazavam svaku vjeru i dobronamjerne i postene ljude
Nacionalisti ne serite kad je riječ o vašem Uskrsu i Bozicu niko ne komentarise vas cejf.Miris somuna u vrijeme Ramazana je nesto posebno,vi to ne znate tako da ne komentarišite..
Ne kontam sto cekaju prve somune kad ih ima tokom cijele godine. Jesu li "posebniji" za ramazan? Pored toga, ne svidja mi se ovo guzvanje nikako s obzirom na situaciju. Vrijedi li somun zivota i Fikretovog respiratora?
Klasični klaster i mogućnost ßirenja zaraze.
Poricanin, najjaca pekara u gradu!
Klaster Meho
Dr Mengele na KCUS trlja ruke
A kad sejo brajlovic okupi ovako ljude da dijeli dzaba sipa mu uleti :D
Toliko o epidemioloskim mjerama, onda kuknjava kad se zatvara, skontajte sta vam je bitnije vec jednom
Došao sam samo da vidim jel neko napisao tczuna u po somuna....
Mene nemože niko sprijecit da vjerujem u Allaha Umrite dušmani od ljubomoree
Prvo "nemoze" se piše odvojeno, drugo, u Allaha se može vjerovati u svoja četiri zida, i treće, ko ti brani da vjeruješ u šta već vjeruješ?
Najdrazi su mi ovi sto izmisle sami sebi neke imaginarne dusmane. Ja volim staviti kajmaka u grah. Pocrkajte dusmani. Volim isto tako da diskutujem sa budalama na internetu, u inat dusmanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neznam sto ovi nevjernici nevjeruju u Allaha,pa ko nas je stvorio,nek Dragi Allah Jel neko slučajno zaustavio dan i noč,jel neko moze zaustavit godine,jel neko može pobječ od smrti E zeznuli ste se nevjernici Allah je jedan,on je nama gazda
Tacno. Eto vidis nekome je dao pamet a nekome nije.Jel' tako? 😉
Troler level pro ili ti je cekic od pola kg slucajno pao s police na glavu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)