Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milka nije najbolja čokolada koja se može kupiti u našim trgovinama....ima puno boljih čokolada za istu cijenu....
...slušam...
Svakako tu su Galeb i Mony :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ritter sport!
jesu dobre riter ,al zato pre pre preskupe.mala čokoladica riter od 2,8 - 3,5 km kako gdje .najskuplja čokolada ikad a samo 100 grama
euroblock takovo
jos nesto ,izvinjavam se, ovi DOMACI HOHSTAPLERI BIJEDNICI NAD BIJEDNICIMA sto su izmislili nove (hostaplerske) standarde za tezinu pakovanja , 90gr, 80gr 75 gr sve samo da ne bude 100gr sto je standard decenijama za pakovanje cokolada. varaju djecicu koja jadna ne znaju da je 20gr 30-40 feninga . pa tako beskrupulozno varaju. samo pogledajte gramazu sve ce vam biti jasno. sram ih i stid da bude grebatori.
e moji supcikoji niste oko od sopstvenog praga bacili, samo 1 primjer gdje jos nije stigao imperijalist da se zacari (drzi napuhanu milku) poljska cokolada u 5 varijanti ilegalno (bez poreza pdv i ostala pljacka mafijasa) se prodaje za 90kf (konvert,feninga) sacinjena je od prvoklasnih sastojaka ukus svih varijanti( tuti fruti, ljesnik, kokos, badem , mlijecna, itd je divan naravno kad je proizvodjac uptrijebio najbolje mlijeko i sve ostalo. cijena u poljskoj za 100grama je ispod 70 kf. legalno, pa skontajte sta imperija radi kad uzima 3 za 1 , pisljiva milka
ko je probao lindt cokolade...eh cokoladni orgazam
Jako su dobre rum pločice. Za samo pola marke kupiš dvije rum pločice.
kao prvo ovo nije prava milka svi veliki brendovi imaju posebne fabrike koje rade proizvode da nase trziste koje je za klasu nize od originala, kad dobijete/kupite milku u njemackoj npr vidite razliku drasticnu :) ne samo milka i sve ostalo :)
Sponzorirani clanak? Kako god... ja preferiram Lindt.
Neki dan kupim dvije i od mojih malih termita, nisam uspjela ni komadić da sačuvam, da probam...
...šta da ti kažem...probao...nako...
Ma meni su sada sve "nako"... ne znam jel' do mene, ali kada su se tek pojavile kod nas oko 1990. godine... imale su mnogo bolji ukus, a kada sam ih napokon ponovo okusila poslije rata, to više nije bilo to.. Nikada nisam odgonetnula, jesam li ja ogorčala ili se Milka pokvarila.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)