Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako ćemo za slamke, a šta ćemo sa plastičnim burgerima. Stvarno je glupost, grehota ostavljati novac u ovim restoranima. Platiš za malo, neukusno i vrlo sumnjivog kvaliteta. I jos kao dovedemo djecu ...to je in
Bez veze. Cistio sam papirnim stapicem usi i savija se stalno ne mozes ocistiti dobro.
Pa zdavije je pojesti tu slamku nego taj hamburger
slamke od have next generejsn
radnici su im ko robovi od njih su ovi iz merkatora,konzuma i binga išli na tečaj.
Pridjev "zdrav" ne stoji uz ovu kompaniju.
Hrok hrok i vama sto mi dajete minuse, salim se ja, zdravo vam je to, samo vi havljajte kad ste mi tako bistri
To je sad ona standardna suplja i pretjerivanje, a istina je da nije zdrav jer se dodaju sastojci koji nisu prirodni za razliku od domaceg hljeba. Ovi McDonald's proizvodi su apsolutno neprirodni i nemaju ni slican ukus bilo kojeg proizvoda u drugim objektima.
Smanjimo plastiku, povećajmo sječu drva za papirne slamke
Ekshuli... Drvo za proizvodnju papira se uzgaja na farmama. Imas gazdinstva, sadi se isto ko paradajz i paprike, samo sto duze treba da naraste. Onda se sijece, ide na preradjivanje u celulozu, a sadi se drugo. U osnovi, karbon iz zraka se zarobljava u obliku celuloze koja onda polako truli i vraca taj karbon nazad u opticaj. Plastika se pak proizvodi od nafte. Tj. Karbon iz ZEMLJE se pusta u opticaj.
Mozda drvene?