Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan fast food. Najmanje lokuma i bosanskih specijaliteta pih kakvo razočarenje još jedno u nizu
Kakve su cijene ?
Joj Meho jesi glup :D
najdeblja nacija u europi zali se na cijenu hljeba. a ne mozes vidjet momka iznad 30 godina da nema stomak ko bojler a zenu da nema guzove ko trokrilini ormar. ljudi prihvatite se sporta, setnje po prirodi a ne samo zderat
kuhar_u_subo... kaze \"Slazem se sa ostanite_extra\". Kako znas da je u pitanju \"extra\" kad pise \"ostanite_ext...\". Sve jedan te isti covjek ostavlja komentare (barem prvih 8). Ofirno do bola.
ti si stvarno neki frustrirani idiot...imas li pametnijeg posla osim pisati kako su nepismeni, bas bih voljela da sastavis 5 recenica pa da vidimo tvoju pismenost
kakav lokum, ovo je peksimet.
NIGDJE NEMA LOKUMA KAO KOD MOJE NANE
Stvarno vise Sa-x ko su vam lektori... nepismeni idioti
Jela gotovo sve vec i odusevljena svim :) Probajte pohovani sir obavezno :)) Lokumi su, sto neko vec rece, pravi lokumi, a ne ustipci, a o kajmaku koji dodje u prilogu da ne pricamo. Svim gurmanima preporucujem :)) U subotu takodje narucivala i jela, bilo sve odlicno, ne znam do cega je, ali mislim da se nece kvariti :))
IMAL VIRSLI TAMO
ta je ovo \'nema sjedit nako\'????
Kakav im je burek?
Hocemo li naruciti danas iz lokuma?
nije bas klasicni fast food. imaju neke fiseke sa piletinom sa kurkumom i karijem. bas ono indijski smek. stvarno ekstra.